Indretning

Sovesalsbygninger

Hver af de 4 sovesalsbygninger er indrettet med 2 soverum, hver med 8 køjer og direkte adgang til vaskerum med bruser. Der er skabsplads til alle køjer og et arbejdsbord i hvert soverum. Fra en fælles gang er adgang til soverum, 2 toiletter og rengøringsskab. Mellem de 2 soverum i hver bygning er et lederrum med 2 senge, arbejdsbord og stole. Lederrummet har eget toilet.

Køkken

Køkkenet er moderniseret i 1995. Indrettet med komfur, stor ovn, kipstegepande, kogeskamler, røremaskine, kaffemaskiner m.v. Desuden findes køleskabe, dybfryser, kartoffelskræller, depotrum m.v. I opvaskeafdelingen er vandspuler og opvaskemaskine. Der findes porcelæn, bestik m.v. til 90 personer.

 

 
 

  

  1. kontor
  2. toiletter
  3. foyer og koisk
  4. spiselokale
  5. køkkenregioner
  6. køkkengård
  7. kedelrum
  8. magasiner
  9. depoter
10. opholds-/undervisning
11. toilet-/og bruserum
12. køjerum
13. køkkenbygning
14. køjerum
15. vaskerum
16. bruserum
17. lederrum
18. overdækket fortov

 

Stråtækt hovedbygning

Stueetage:
Spisesal med plads til 80-90 personer. Foyer, hvorfra der er adgang til toiletter, kioskrum samt kontor.

1. sal:
Fra foyeren er der trappe til bygningens 1. sal, hvor der er indrettet et undervisnings- og opholdsrum. Her er brændeovn, borde og stole. Fra lokalet kan man nyde den fine udsigt over Venøsund.

Anneks

Grupperum med borde og stole. Desuden er der toilet og bad. Handicapvenlig afdeling. 2 soverum med hver 1 hospitalsseng samt 2 køjer til hjælpere. I forbindelse hermed er handicap-toilet og bad. Magasinrum og toilet. Fra gårdsplads er der adgang til toilet og magasinrum.

I grupperum i anneks forefindes tilgængelig ADSL 512/128 kbit. bredbåndsforbindelse. Medbring egen pc med netkort (Rj 45 port) og kabel.

Raftehus

Her oplagres rafter m.v. til fri afbenyttelse. Efter endt brug skal rafterne bringes tilbage til raftehuset. Det indskærpes, at rafterne kun må bruges til lejrarbejder og ikke til afbrænding i bål eller brændeovn. .